© 2014 - svrinterieur.be

BureauStephanie Van Roose
Stephanie Van Roose (°1990) studeerde af aan de Hogeschool voor Wetenschap en Kunst Sint-Lucas Gent (nu Luca School of Arts genoemd) als interieurarchitect. Zij behaalde haar bachelor- en masterdiploma met onderscheiding. Ook heeft ze wat ervaring opgedaan in het prestigieus bedrijf Bminus te Marke, waar ze dressings + inbouwkasten ontwierp. Op één oktober 2012 besliste ze om op zelfstandige basis als interieurarchitect te werken. Dit was een zeer grote stap, maar is succesvol uitgelopen. Haar bureau/privéwoning doet dienst als showroomwoning. Hierdoor is het mogelijk om verschillende snufjes en details uitgewerkt te zien.

Met interieurarchitect Stephanie Van Roose bent u verzekerd van:
  • Een gedreven, enthousiaste en persoonlijke aanpak
  • Een perfecte opvolging
  • Projectcoördinatie van a tot z
  • Professionele begeleiding in alle fasen van uw bouwproject
  • Vlotte communicatie
  • Een betrouwbare service
  • Een functioneel ontwerp
  • Een perfecte naleving van de afgesproken timing
  • Fotorealistische 3D visualisaties
Visie
Een perfecte eenheid wordt gecreeërd door fuctionaliteit, tijdloosheid en zuiverheid. Het is de bedoeling om met een minimum aan zaken een sfeerrijke ruimte te ontwerpen, waar je tot rust kan komen.

Alles begint met een eerste verkennend gesprek, waar de taak van de interieurarchitect vooral luisteren is. Wat zijn de wensen? Welke behoeftes zijn er? Is dit allemaal haalbaar? Mijn ervaring zal hier verder raad aan geven. Dit leidt vaak tot aangename verrassingen voor de klant, waar alles één geheel vormt.
Activiteiten

Interieurontwerp

Als interieurarchitect ontwerp en begeleid ik individuele projecten zoals nieuwbouw, renovaties van woningen en appartementen, kantoren, winkels, … Bij elke opdracht moet er rekening gehouden worden met de eisen en verwachtingen van de klanten. De functionaliteit is het belangrijkste onderdeel hiervan. De verlichting, kleuren van het interieur, de meubelkeuze en de materialen vormen allemaal één geheel, zodat alles in elkaar vloeit. Verschillende realisaties kunt u terugvinden bij het menu interieurontwerpen.

3D visualisaties

In de tijd waar de techniek centraal staat is het gebruik van 3D visualisaties een zeer belangrijk item. Het is als het ware een absolute must geworden om een project of ontwerp duidelijk voor te stellen aan een klant. Dit kan dienen als verkoopsmiddel voor nieuwbouwwoningen. Ook kunt u dit toepassen bij renovaties van bestaande woningen/appartementen. Zo krijgt u een impressie hoe het er eventueel kan uitzien. Het is het perfecte hulpmiddel voor het bepalen van de juiste kleur-, meubel- en materiaalkeuzes. Zowel exterieur-als interieurvisualisaties zijn een specialiteit, maar ook inpassingen zijn perfect mogelijk. Verschillende realisaties kunt u terugvinden bij het menu 3D visualisaties.
Publicaties
juli 2013 - Het laatste nieuws - Ghelamco Arena AA Gent
juli 2013 - De krant van West-Vlaanderen - Ghelamco Arena AA Gent
juli 2013 - De Zeewacht - Ghelamco Arena AA Gent
oktober 2015 - De streekkrant - Nieuw adres voor SVR Interieur